Trekhaken

Bent u op zoek naar een trekhaak voor uw auto?
Kom dan naar Pouls Autotechniek in Baarlo.

Wij werken samen met trekhaken.nl waardoor wij voor een zeer scherpe prijs een trekhaak onder uw auto kunnen monteren.
Klik op onderstaande afbeelding voor een prijsopgave.

Bestelt u online, dan komt de bestelling binnen bij onze verkoopafdeling.
Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op om een definitieve afspraak voor de montage van uw trekhaak te maken.

Belt u liever? Geen probleem! Ons telefoonnummer is 077-477 3355.


Standaard model
De standaard trekhaak is een integraal geheel met de auto en de kogelstang kan eventueel met een eenvoudige steeksleutel worden verwijderd. Dit type trekhaak is zeer geschikt voor intensief gebruik.

Horizontaal afneembaar
De kogel van een horizontale afneembare trekhaak is eenvoudig te monteren en demonteren. Deze handelingen zijn met één hand uit te voeren. Wanneer de trekhaak is gedemonteerd is enkel een kleine afdekkap zichtbaar.

Verticaal afneembaar
Een verticaal afneembare trekhaak is volledig onzichtbaar wanneer deze is gedemonteerd. Zelfs de stekkerdoos verdwijnt achter de bumper. Het afneembare gedeelte kan zeer eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd.

Met flenskogel
Dit trekhaaksysteem is uitermate geschikt voor ‘heavy-duty’ werkzaamheden. Meestal worden de flenssystemen toegepast voor bedrijfs- en off-roadvoertuigen. De standaarduitvoering heeft een twee-gats montage, maar kan in veel gevallen met een uitbreidingsset in een vier-gats montage worden gewijzigd zodat de hoogte van de kogel kan worden aangepast.

Voor compacte en hybride auto’s
Geen trekhaak toegestaan? Wij hebben de oplossing! Autofabrikanten investeren in een groene toekomst door de invoering van hybride en compacte auto’s. Vaak wordt de montage van een trekhaak door de fabrikanten van deze auto’s niet toegestaan. Hiervoor is een speciale montagesteun ontwikkeld. Op de kogel kan een fietsendrager gemonteerd worden. Het slepen van een aanhangwagen of caravan is echter niet mogelijk. Inclusief trekhaakkogel en kabelset. Geschikt voor alle gangbare fietsendragers.

Wegdraaibaar
De wegdraaibare trekhaak is het meest handige trekhaaksysteem dat er is; voor wie geen trekhaak wil zien, maar wel direct bij de hand wil hebben. De trekhaakkogel is wegdraaibaar en is bedrijfsklaar in enkele seconden. De vergrendeling geschiedt met een duidelijke signalering.

naar boven