Service

Kwaliteit en Service staan bij Pouls Autotechniek voorop!
Pouls Autotechniek BV streeft naar perfectie.  “Het oplossen van een probleem vind ik belangrijker dan nieuw verkopen” is de lijfspreuk van eigenaar Jan Pouls.
De uitgebreide serviceverlening en de ruime openingstijden brengt vele vaste klanten al heel wat jaren naar de garage van Pouls voor zowel onderhoud/reparatie als voor de inbouw van LPG-installaties. Deze klanten zijn niet alleen afkomstig uit de regio, maar komen uit heel Nederland, Duitsland en België.
oplossen probleem

Pouls Autotechniek beschikt over een aangename wachtruimte waar u onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee kunt wachten op de reparatie van uw auto. Deze wachtruimte beschikt tevens over een TV en GRATIS WIFI.

Bij onderhoud en reparatie waar u niet op kunt wachten, kunt u (in overleg) gebruik maken van de één van de leenauto’s van Pouls Autotechniek BV.
Bij de inbouw van LPG-installaties krijgen de klanten standaard de beschikking over een gratis leenauto. Het eventueel ophalen en/of thuisbrengen van uw auto is in overleg eventueel ook mogelijk. Hiervoor heeft Pouls Autotechniek BV de beschikking over een eigen vrachtauto met aanhanger.