LPG Techniek


LPG

Pouls Autotechniek maakt gebruik van het PRINS VSI Systeem
VSI is een afkorting van “Vapour Sequential Injection”. Het VSI systeem is het meest geavanceerde gasvormig injectie systeem dat op de markt verkrijgbaar is. Het VSI systeem is er zowel in een LPG als een CNG variant en het systeem is daarnaast ook nog eens geschikt voor de nieuwste generatie Direct Injectie motoren (VSI-DI). Met het VSI systeem is er geen verschil merkbaar met het rijden op benzine. Met het VSI systeem streeft Prins naar optimale emissies en kostenvermindering.

Het VSI systeem is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Keihin Corp, Japan, één van ’s werelds grootste producenten van injectoren en brandstofsystemen, met een naam die staat voor OEM kwaliteit en betrouwbaarheid.Het VSI systeem is volledig geintegreerd door middel van het ‘master-slave’ principe met de ECU van het voertuig, waardoor het systeem (E)OBD compatibel is. Hierdoor is er geen simulatie van het lambdasignaal noodzakelijk.

De belangrijkste componenten van het VSI systeem zijn van OEM kwaliteit en speciaal ontwikkeld voor LPG en CNG applicaties. Alle componenten voldoen aan de strengste regels en certificeringen. De installatie van de componenten is er gemakkelijk dankzij het compacte ontwerp.

            PRINS_0708_8832

De speciaal ontwikkelde diagnosesoftware is uniek en maakt verfijnde afstelling van het VSI systeem mogelijk. Daardoor zijn optimale presentaties en verminderde emissie uitstoot mogelijk.

Wij hebben voor iedere auto een oplossing en garanderen de grootst mogelijke LPG tank.

LPG

naar boven