LPG inbouw

RIJD GOEDKOOP………… RIJD OP LPG !!!!

BETAAL NIET LANGER TEVEEL EN BEL ONS DIRECT VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIES!
Tel:  +31 (0) 77 477 3355
Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het inbouwen van LPG installaties in alle merken
en typen auto’s. Wij zijn gespecialiseerd in de Amerikaanse en luxe merken zoals Dodge, Ford USA, Chevrolet, Cadillac, Chrysler, Hummer enz.
Veel nationale en internationale klanten en ook collega autobedrijven uit heel Nederland, België en Duitsland weten ons alleen al om die reden te vinden.
Buiten de RDW-erkenning voor LPG inbouw van Nederlandse auto’s hebben wij ook een officiële erkenning voor België. Voor de Duitse auto’s komt de TÜV iedere week ter plaatse de auto’s keuren.

Bij de inbouw wordt gebruik gemaakt van het VSI systeem van het merk Prins. Dit houdt in dat het LPG systeem wordt aangestuurd door de computer van het benzinesysteem. Een groot voordeel hiervan is dat de kans op storingen aanzienlijk kleiner wordt, waardoor u meer en langer plezier zult beleven aan uw LPG installatie.
De LPG inbouw wordt uitgevoerd door intern opgeleide LPG technici, die verstand van zaken hebben, zowel van LPG als van reparatie en onderhoud. Onderhoud vraagt u zich af?
Bij LPG inbouw is het van groot belang dat de verschillende componenten worden ingebouwd op een manier dat ze niet “in de weg” zitten bij latere onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de auto!

Kan elke auto op LPG?
Nee, niet elke auto is te voorzien van een LPG installatie. Omdat er zoveel verschillende merken en type auto’s zijn en deze vaak nog eens met heel veel verschillende motoren te verkrijgen zijn, is het verstandig om ons eerst te bellen voor advies om zeker te weten of uw auto geschikt is. Wanneer u overweegt een nieuwe of andere auto te kopen, is het verstandig om vóór de aankoop advies in te winnen. Wij kunnen u geheel vrijblijvend een passend advies geven.

Heeft u vragen of wilt u geheel vrijblijvend advies?
Twijfel niet langer en bel ons of kom even bij ons langs! De koffie staat voor u klaar.
Tel: 077-477 33 55     |      Bong 6a te Baarlo    |     info@poulsbaarlo.nl

Neem ook eens kijkje in de fotogalerij om een indruk te krijgen van het kwaliteitswerk van Pouls Autotechniek BV!

BEL ONS VANDAAG NOG VOOR EEN ADVIES EN WIJ REKENEN DIRECT VOOR U UIT WAT U KUNT BESPAREN!!

LPG Inbouw

Wij hebben voor ieder merk een oplossing:
Alfa Romeo – Audi – BMW – Buick – Cadillac – Chevrolet – Chrysler – Citroën – Dacia – Daewoo – Daihatsu – Dodge – Fiat – Ford – Ford USA – Honda – Hummer – Hyundai – Jaguar – Jeep – Kia – Lancia – Land Rover – Lexus – Lincoln – Mazda – Mercedes Benz – Mini – Mitsubishi – Nissan – Opel – Peugeot – Pontiac – Renault – Saab – Seat – Skoda – Subaru – Suzuki – Toyota – Volkswagen – Volvo

naar boven